Aquila Development

Kомпанија за личен развој која нуди обуки за лични, деловни и организациски вештини.

Значењето на името Aquila е орел. Орелот е симбол за височина, слобода, перспектива… Тоа се дел од нашите вредности. За орелот да биде тоа што е, потребно е надвишување, промена на моменталната перспектива и согледување на стварноста од поинакво ниво.

Последни статии
„Сакам да размислам“

Една од најфрустрирачките ситуации во процесот на продажба е откако ќе ја направите вашата „квалификувана понуда“* со перфектна презентација на сите карактеристики на вашиот производ/услуга и бенефитите кои клиентот ги има од истите, кога ќе го слушнете болното „Сакам да размислам.“!

personal
ФОРМУЛА ЗА УСПЕХ

Во еден од своите тренинг модули, Зиг Зиглар има глава со наслов „Зошто Успехот е Процес, а Неуспехот Настан?!“. Не ни помислувам на овие страници да полемизирам со големиот мотивациски гуру.

Training
„Скапо е…“

Неискусните луѓе кои работат продажба се блокираат пред бариерата „Скапо е …“ дури и кога имаат свест дека „слабоста“ на производот заради (по)високата цена одбивање на понудата.

Последни статии
„Сакам да размислам“

Една од најфрустрирачките ситуации во процесот на продажба е откако ќе ја направите вашата „квалификувана понуда“* со перфектна презентација на сите карактеристики на вашиот производ/услуга и бенефитите кои клиентот ги има од истите, кога ќе го слушнете болното „Сакам да размислам.“!

personal
ФОРМУЛА ЗА УСПЕХ

Во еден од своите тренинг модули, Зиг Зиглар има глава со наслов „Зошто Успехот е Процес, а Неуспехот Настан?!“. Не ни помислувам на овие страници да полемизирам со големиот мотивациски гуру.

Training
„Скапо е…“

Неискусните луѓе кои работат продажба се блокираат пред бариерата „Скапо е …“ дури и кога имаат свест дека „слабоста“ на производот заради (по)високата цена одбивање на понудата.

ПРОГРАМИ

ЗА ОРГАНИЗАЦИИ
Обуки за организации приспособени за нивните потреби и начини на функционирање
ОБУКИ ЗА ИНДИВИДУИ
Отворени обуки на специфична теми кои се барани или потребни за индивидуите
КОНСАЛТИНГ
Начини на подобрување на учинокот и благосостојбата на организациите
Услуги
Преглед на останатите услуги и настани кои што ги нуди Aquila Development
Претплатете се

Доколку сакате да добивате известувања на e-mail за следните текстови и материјали оставете ја вашата e-mail адреса на полето подолу.

Доколку сакате да добивате известувања на e-mail за следните текстови и материјали оставете ја вашата e-mail адреса на полето подолу.

*Персоналните информации ќе бидат енкриптирани

Контакт

  Адреса:
Ул. Владимир Комаров (23. Октомври) бр. 6-3/6,
1000, Скопје
  Телефон: 02 2460926
  Е-мејл: contact@aquila.mk