Контакт

Претплатете се

Доколку сакате да добивате известувања на e-mail за следните текстови и материјали оставете ја вашата e-mail адреса на полето подолу.

*Персоналните информации ќе бидат енкриптирани

Контакт информации:

Митко Керамитчиев:

Испратете ни порака

Доколу сакате да ни испратите порака со било каква содржина или пак останете во контакт со нас и редовно да бидете информирани за новите настани, ве молиме пополнете ја формата подолу: